Newa ránctalanító készülék

PDFNyomtatásE-mail cím
Otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító készülék.Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító gép
newa rádiófrekvenciás otthoni ránctalanító
newa rádiófrekvenciás otthoni ránctalanító
newa rádiófrekvenciás otthoni ránctalanító
newa rádiófrekvenciás otthoni ránctalanító
Ár:
Fogyasztói ár: 115000 Ft
Státusz: Nincs raktáron Elérhetőség: 3-6 nap
Leírás

Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító gép
Mi az a Newa™?
A Newa™ egy otthoni ránctalanító készülék, amely a 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító technológia kényelmes otthoni használatát teszi lehetővé. Egy olyan kisméretű és kellemes megjelenésű készülékről van szó, ami az arcon, a nyakon és a dekoltázson lévő ráncokat is csökkenti.
Mi az a 3DEEP®?
A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia megerősíti a kollagén és elasztin rostokat, méghozzá úgy, hogy 6 elektródájával a rádiófrekvenciás hőt célzottan a bőr alsó rétegébe, az irhába juttatja, konkrétan oda, ahol kollagén és elasztin rostok vannak. Ennek hatására ezek a kötőszöveti rostok nemcsak megerősödnek, hanem a kollagéntermelés is beindul.
Mit nyújt a Newa™?
•    Sebészi és vegyi beavatkozás nélküli ránctalanítást,
•    látványos face-liftinget,
•    klinikailag bizonyított, bőrgyógyászok által is ajánlott ránctalanítást,
•    fájdalommentes arcfiatalítást.
Használja legelőször kúraszerűen a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket heti ötször 1 hónapon át, és az eredmény nem marad el.
7 ok, hogy miért a Newá™-t válasszam:
•    Professzionális: napjaink egyik legkorszerűbb bőrfiatalító rendszerét, a 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító technológiát alkalmazza.
•    Biztonságos: ez az egyetlen otthoni ránctalanító készülék, ami FDA engedéllyel büszkélkedhet.
•    Költséghatékony: egy otthoni készülék révén nem kell drága esztétikai vagy kozmetikai kezelésekre járnia.
•    Kellemes, fájdalommentes: a kezelés olyan, mint egy frissítő, meleg masszázs. Kitűnő jutalom egy fáradt nap után!
•    Nincsenek kötöttségek: a kezelés évszaktól, bőrtípustól, nemtől függetlenül, bármikor végezhető.
Bőrgyógyászok véleménye a 3DEEP® technológiáról

A Newa™ otthoni ránctalanító gép az EndyMed vállalat innovációja. Az EndyMed 3DEEP® technológiája a professzionális felhasználóknál is bizonyítja eredményességét:
•     „Szó szerint szinte a világpiacon fellelhető összes lézert használtam, szét is szedtem és össze is raktam azokat, és mondhatom, hogy az EndyMed 3DEEP®-je a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam.” - Julia T. Hunter, M.D., Skin Fitness Plus, Beverly Hills, California, USA
•    „A klinikai tapasztalatom alapján az EndyMed készülék következetesen mutatja a bőrfeszesítő hatást, különösen az alsó arc és nyak területén, 100%-os ügyfél-elégedettséggel.” - Prof. Daniel Cassuto, Professor of Plastic and Reconstructive Surgery at the University of Catania and a private practice in Milan, Italy

A webáruházban feltüntetett árak kizárólag webáruházas vásárlás esetén érvényesek.
Figyelem! A megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt, a szakszerű használat érdekében gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót, illetve a termékhez mellékelt használati útmutatót! Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát. Testtel és testnedvekkel (nyál, vér, anyatej stb.) közetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség.