Dr.hu infrás masszírozó (Bremed BD-7400)

PDFNyomtatásE-mail cím
Kombinált infravörös fény és masszázs, 4 cserélhető masszázsfejjel a jó közérzetért. Amellett, hogy javítja a közérzetét, segítségére lehet keringési rendellenességek, izomhúzódás, izomfájdalmak és fáradtság esetén is.
Ár:
Fogyasztói ár: 4790 Ft
Státusz: Nincs raktáron Elérhetőség: 3-6 nap
Leírás

Kombinált infravörös fény és masszázs, 4 cserélhető masszázs fejjel a jó közérzetért. Amellett, hogy a kézi masszírozó javítja a közérzetét, segítségére lehet keringési rendellenességek, izomhúzódás, izomfájdalmak és fáradtság esetén is.

A Dr.hu (Bremed) infrás masszírozó tulajdonságai:

  • Vibrációs masszázs
  • Melegítő funkció
  • Állítható fej
  • Infravörös funkció a mélyebben levő szövetek melegítésére
  • 4 cserélhető fej a különböző testtájakra
  • Könnyű kivitel: 500 gr
  • Gyártó: Bremed

Az infravörös melegítés jótékony hatása közismert. A meleg behatol a bőr alá stimulálja a vérkeringést, mely meggyorsítja a felmelegedés folyamatát. Ennek köszönhetően az izmok ellazulnak, a fájdalmak csökkennek, oldódik az izmok kötöttsége. Használata ajánlott hátfájás, teniszkönyök, izomfájdalmak és húzódások esetén. Nélkülözhetetlen sportolók, aktív életet élők számára. Használata minden korosztálynak ajánlott.

A webáruházban feltüntetett árak kizárólag webáruházas vásárlás esetén érvényesek.
Figyelem! A megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt, a szakszerű használat érdekében gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót, illetve a termékhez mellékelt használati útmutatót! Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát. Testtel és testnedvekkel (nyál, vér, anyatej stb.) közetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség.

Kiegészítő információk