Niltac eltávolító spray (szilikonos, 50 ml)

PDFNyomtatásE-mail cím
Szilikon alapú, alkoholmentes gyógyászati ragasztó eltávolító spray. Kiszerelés: 50 ml.
Niltac szilikonos eltávolító spray
Ár:
Fogyasztói ár: 4190 Ft
Státusz: Központi raktáron Elérhetőség: 1-4 nap
Leírás

A sztómaviseléssel együtt jár a hasi bőr és a sztómazsák vagy alaplap ragasztójának (tapadó felületének) érintkezése. A segédeszközök eltávolításakor megsérülhet a bőr külső védőrétege. Ennek következtében a bőr kipirosodhat, feldörzsölődhet, fájó érzés jelentkezhet, esetlegesen fertőzés, egyéb bőrsérülés alakulhat ki. A szilikont a gyógyászatban számos területen alkalmazzák kiváló jellemzői miatt. A szilikontartalmú termékek használata mellett nem lép fel csípő, szúró érzés.

A Niltac szilikon alapú gyógyászati ragasztó eltávolító sprayben és kendőben található szilikon behatol a bőr és a ragasztó közé és gyengéden leválasztja a segédeszközt. Minden zsákcsere alkalmával használandóak. A Niltac termékek használata és a bőr előkészítése után várjon néhány másodpercet az új segédeszköz felhelyezése előtt.

A Niltac alkoholmentes ragasztó eltávolító termékek közös jellemzői:

• Nem tartalmaznak illatanyagot, alkoholt, olajat, vizet vagy tartósítószert, melyek hatására számos kellemetlen reakció léphet fel (szivárgás, csípő, szúró érzés, izzadás, allergia, túlérzékenység, egyéb bőrproblémák).
• Hipoallergének.
• Gyorsan, könnyedén hatnak, egyenletesen oszlanak el a bőrfelületen.
• Gyengédek a bőrhöz.
• Selymes és sima érzést biztosítanak.
• Gyorsan száradnak, elpárolognak, nem hagynak foltot a ruhán.
• Könnyű a használatuk, gazdaságos a kiszerelésük: az aeroszolos hajtógázzal működő spray fejjel lefelé is használható, a nedvességgel átitatott kendők egyesével csomagoltak a kényelem, diszkréció érdekében.

A Niltac eltávolító spray kiszerelése: 50 ml.

A webáruházban feltüntetett árak kizárólag webáruházas vásárlás esetén érvényesek.
Figyelem! A megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt, a szakszerű használat érdekében gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót, illetve a termékhez mellékelt használati útmutatót! Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát. Testtel és testnedvekkel (nyál, vér, anyatej stb.) közetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség.

Kiegészítő információk